شهيدان الگوهاي جاودانه عالم اند

شهيدان الگوهاي جاودانه عالم اند

 

خلاصه سخنرانی حجت الاسلام پناهیان در عهد آدینه29  

حجت الاسلام و المسلمین پناهیان در جمع اعضای هیئت عهد آدینه:

شهیدان الگوهای جاودانه عالم اند

حجت الاسلام و المسلمین علی رضا پناهیان اظهار کرد: شهیدان الگوهای جاودانه عالم اند، ما همیشه و در هر زمان تحت تأثیر شعاع نورانی شهدا هستیم، که همه نشان دهنده ایمان به غیب است.

وی ادامه داد: خداوند مکرراً در جای جای قرآن کریم می فرمایند که شهیدان زنده اند که مهم ترین نتیجه این زنده بودن این است که می توانند روح مردم را زنده کنند که بارها و در جای جای جهان شاهد این بودیم که شهیدان توانستند بسیاری از خواب غفلت بیدار کنند.

پناهیان، واقعاً کربلا را نمود عینی وجود عالم غیب خطاب کرد و افزود: ما باید به این باور برسیم که شهیدان اثری نورانی در محیط دارند و ما همیشه در پرتو این نور قرار دادیم.

این خطیب ارجمند، هیئت آدینه را یک حرکت خودجوش مردمی و دینی توصیف کرد و گفت: مسئولان فرهنگی کشور اگر ذره ای تلاش کنند می توان شاهد برگزاری با شکوه این گونه مراسم ها بود.

وی برگزاری اردوها را مهم ارزیابی کردند و افزودند: مساجد و هیئت های ما باید آموزه های دینی و قرآنی را در خدا ( این گونه مراسم ها اشاعه دهند، همان گونه که پیامبر اکرم (ص) تمام آموزه های جنگی را در اردوها انجام می دادند و در مسیر اردو همه را تربیت می کردند.

پناهیان، خواندن دعای عهد در جمع این هیئت را از نقاط قوت این برنامه ارزیابی کرد و گفت: در دعای عهد با امام زمان از طرف خودمان و سایر مومنین عهد می بندیم، از طریق این دعا فرد می تواند جایگاه خاصی را نزد خدا کسب نماید.

وی با تاکید اثر نورانی کلام خدا در دل ها عنوان کرد: خداوند در قرآن خطاب به پیامبر خویش از جمله موارد تأثیر گذار را تلاوت قرآن مطرح کردند، همانا که در صدر اسلام نیز بودند افرادی که با شنیدن تلاوت آیات مسلمان شدند.

گفتنی است این مراسم پنج شنبه شب، در ایام ماه مبارک رمضان توسط هیئت عهد آدینه، در تپه نورالشهدا کلک چال آماده خدمت رسانی به عموم مردم است.

 

جدیدترین ها در این موضوع

 جامعیت و جاودانگى قرآن كریم در نهج البلاغه

جامعیت و جاودانگى قرآن كریم در نهج البلاغه

بسیارى از مخالفان قرآن كوشیده اند چنین شبهه افكنى كنند كه این كتاب آسمانى با دنیاى امروز كه عصر پیشرفت علوم و تكنولوژى است، متناسب نیست ؛ بلكه فقط اعجاز عصر پیامبر ختمى مرتبت صلى الله علیه وآله است و صرفا براى زمان ایشان شمولیت داشته است و اكنون همانند كتاب مقدس انجیل صرفا براى استفاده فردى قابلیت دارد.
  اجمال و تفصيل قرآن و نهج البلاغهʁ)

اجمال و تفصيل قرآن و نهج البلاغه(1)

واحدي كه مبدأ كثرت است و كم متصل و منفصل را به وسيلة آن تقسيم مي‌كنند و خلاصه آن يك كه بعدش دو، سه و چهار شمرده مي‌شود كه خداوند واحد به اين معني نيست زيرا اولاً: خدا يكي است كه ثاني و ثالث ندارد؛ ثانياً: از اوصاف اين معني قلت و كمي است يعني دو و سه و چهار بيشتر از آن است و خداوند موصوف به قلت نمي‌شود زيرا تمام اوصاف كماليه در ذات باري به نحو اتمّ و اكمل موجود است. علي (عليه السّلام)در عبارت اوّل و پنجم مذكور به اين معني اشاره فرموده و چنين وحدتي را از خداوند نفي نموده است.
 مشتركات قرآن و نهج البلاغهʄ)

مشتركات قرآن و نهج البلاغه(4)

خداوند در ذيل بسياري از آياتي كه نعمتهاي خود را شرح مي‌دهد، مي‌فرمايد:«إِنَّ فِي ذلِكَ لَآياتٍ لِقَوْمٍ يَعْقِلُونَ؛ (رعد/ 4) همانا در آنچه ذكر شد، نشانه‌ها و عبرتهايي براي گروه خردمندان است.»
 مشتركات قرآن و نهج البلاغهʃ)

مشتركات قرآن و نهج البلاغه(3)

مولي الموحّدين نيز در نهج البلاغه مي‌فرمايد: «بَعَثَ رُسُلَهُ بِما خَصَّهُمْ بِهِ مِنْ وَحْيِهِ وَ جَعَلَهُمْ حُجَّةً لَهُ عَلي خَلْقِهِ لِئَلّا تَجِبَ الْحُجَُّة لَهُمْ‌ بِتَر‌كِ الْإعْذارِ إِلَيْهِمْ؛‌(خطبة 144) خداوند پيغمبرانش را با اختصاص وحي، برانگيخت و ايشان را بر مخلوقش، حجّت گردانيد تا آنها را بر خدا دستاويزي و عذري نباشد.»
 اثرپذيري نهج البلاغه از قرآن كريم ʁ)

اثرپذيري نهج البلاغه از قرآن كريم (1)

قرآن، يگانه معجزة ماندگار بشريت است كه بر زبان انسان عالم كون و مكان جاري گشت و قلبها را متحول و مجذوب خود ساخت و اعتراف دوست و دشمن را به اعجاز خود واداشت. پس از كلام وحي، تنها كلامي كه توانست مافوق كلام خلق و مادون كلام خالق قرار گيرد، كلام علي (ع) بود؛ كلامي كه اعجاب بزرگ ترين اديبان را برانگيخت و آنان را از همانند آوري عاجز و ناتوان ساخت، و اين به علّت اثرپذيري آن از وحي بود. هدف ما از اين بحث، آشنايي اجمالي با برخي از جنبه هاي اين اثرپذيري در كلام علي (ع) است و اينكه كلام او داراي چه خصوصياتي است كه ما آن را متاثّر از وحي مي دانيم.
Powered by TayaCMS