ثروتِ زياد گناهانِ زياد

ثروتِ زياد گناهانِ زياد

    از یاد بردن یاد خدا

    الكافي: فيما ناجَى اللَّهُ تعالى‏ موسى‏ عليه السلام: يا موسى‏، لا تَنْسَنِي على‏ كلِّ حالٍ، ولا تَفرَحْ بكَثرةِ المالِ، فإنَّ نِسيانِي يُقْسِي القُلوبَ، ومَع كَثرَةِ المالِ كَثرَةُ الذُّنوبِ. [1]

    الكافى: از جمله نجواهاى خداوند متعال با موسى عليه السلام است كه: اى موسى! در هيچ حالى مرا فراموش نكن و به دارايى زياد شادمان مشو؛ زيرا از ياد بردن من، دلها را سخت مى‏كند و همراه ثروتِ زياد گناهانِ زياد است.

منابع:

  1. الكافي: 8/ 45/ 8.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

 

پر بازدیدترین ها

No image

آداب معاشرت در اسلام

در معاشرتهاى اجتماعى، اختلاف و کدورت بین افراد، امرى اجتناب ناپذیر است. ولى باقى ماندن کدورت کارى ناپسند است، علاوه بر اینکه همان افرادى که با هم کدورت و کینه دارند، موظف هستند که رفاقت و دوستى دوباره را جایگزین کینه نمایند، دیگران نیز مکلفند که به کدورت بین دو برادر مسلمان خود خاتمه بدهند.
No image

جایگاه صله رحم در فرهنگ اسلامی

با توجه به آثار ژرف صله رحم در حوزه فردی و اجتماعی و زندگی دنیوی و اخروی انسان، آیات و روایات به طور گسترده بر آن تأکید ورزیده و اهمیت آن را گوشزد کرده اند.
No image

میزان احترام و دوستی با دیگران در اسلام

از نظر اسلام احترام به پدر،مادر، استاد و معلم، بدلیل جایگاه ویژه آنها و ارزشی که دارند دارای اهمیت فراوانی است و انسان مأمور به احترام آنها و خضوع در مقابل آنهاست.
No image

معیار معاشرت با دیگران در اسلام

از نظر اسلام احترام به پدر،مادر، استاد و معلم، بدلیل جایگاه ویژه آنها و ارزشی که دارند دارای اهمیت فراوانی است و انسان مأمور به احترام آنها و خضوع در مقابل آنهاست.
No image

صدقه به فامیل واجبتر است یا دیگران؟!

نظر به این‌ که هر شخصی نسبت به بستگانش آگاهی بیشتری دارد و اگر در میان آنان شخص نیازمندی باشد وی را می‌شناسد بر این اساس، اگر همه ما به این وظیفه عمل کنیم دیگر در جامعه، نیازمند و فقیری موجود نخواهد بود.
Powered by TayaCMS