حرمت دوستی با یهود و نصاری

حرمت دوستی با یهود و نصاری
  • يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا لا تَتَّخِذُوا الْيَهُودَ وَ النَّصاري‏ أَوْلِياءَ بَعْضُهُمْ أَوْلِياءُ بَعْضٍ وَ مَنْ يَتَوَلَّهُمْ مِنْکُمْ فَإِنَّهُ مِنْهُمْ إِنَّ اللَّهَ لا يَهْدِي الْقَوْمَ الظَّالِمينَ [1]
  • اى كسانى كه ايمان آورده‏ايد يهود و نصارى را به دوستی بر مگزینید آنها خود دوستان يكديگرند.هرکس از شما که ایشان را به دوستی گزیند در زمره آن هاست.وخدا ستمکاران را هدایت نمی کند.
  • پیامد: خداوند از بندگانش انتظارات خاصی دارد، تبری ازدشمن از شرایط ایمان است.ولایت کفار و دشمنان را نپذیریم ، چون آنها تنها به فکر هم مسلکان خویشند.کفار تنها نسبت به تعهدات میان خودشان وفادارند ولی نسبت به تعهدات با مسلمانان پایبند نیستند.
  • تفسیرنور – ج 3 – ص 104

منابع:

  1. (51المائده)

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

 

جدیدترین ها در این موضوع

No image

بررسی تطبیقی دوران امامت امام حسن مجتبی و امام حسین(عليهم السلام)

در مطالعه تاريخ و شرايط زماني سالهاي بعد از شهادت امير المؤمنين عليه السلام می توان دریافت که گرچه عدۀکثيري از کوفيان و اهل عراق آن زمان، با امام مجتبی (ع)، خلف صالح امام علی عليه السلام بيعت کردند، اما شرايط خاص و ویژه ای در کوفه حاکم بود.
No image

بررسی ابعاد مختلف شخصیت امام حسن مجتبی علیه السلام

تجسم حلم امیرالمؤمنین تجسم حسن زهرای مرضیه تجسم حیا اباعبدالله و تصویر و تجسم و تمثیل عقل و خرد و اندیشه امام مجتبی علیه السلام است.
Powered by TayaCMS