حرمت دوستی با یهود و نصاری

حرمت دوستی با یهود و نصاری
  • يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا لا تَتَّخِذُوا الْيَهُودَ وَ النَّصاري‏ أَوْلِياءَ بَعْضُهُمْ أَوْلِياءُ بَعْضٍ وَ مَنْ يَتَوَلَّهُمْ مِنْکُمْ فَإِنَّهُ مِنْهُمْ إِنَّ اللَّهَ لا يَهْدِي الْقَوْمَ الظَّالِمينَ [1]
  • اى كسانى كه ايمان آورده‏ايد يهود و نصارى را به دوستی بر مگزینید آنها خود دوستان يكديگرند.هرکس از شما که ایشان را به دوستی گزیند در زمره آن هاست.وخدا ستمکاران را هدایت نمی کند.
  • پیامد: خداوند از بندگانش انتظارات خاصی دارد، تبری ازدشمن از شرایط ایمان است.ولایت کفار و دشمنان را نپذیریم ، چون آنها تنها به فکر هم مسلکان خویشند.کفار تنها نسبت به تعهدات میان خودشان وفادارند ولی نسبت به تعهدات با مسلمانان پایبند نیستند.
  • تفسیرنور – ج 3 – ص 104

منابع:

  1. (51المائده)

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

 

پر بازدیدترین ها

No image

مدیریت خانواده در اسلام(2)

مدیریت صحیح خانواده بدون برنامه ریزی های دقیق و همه جانبه امکان پذیر نمی باشد.بنابراین،توجه به این نکته یکی از مهم ترین راه کارهای مدیریت خانواده محسوب می شود. ائمه معصومین (ع) نکات بسیار ارزشمندی در نحوه ی برنامه ریزی در فرایند مدیریت خانواده گوش زد کرده اند که در ادامه ی مقاله به چند مورد از آنها اشاره می شود
No image

روابط والدین و فرزندان در اسلام

شکی نیست که بهترین و ارزشمند ترین نحوه برخورد انسان بعد از انجام فرامین خداوند متعال،در برخورد با والدین و قدردانی از زحمات و رنجهای آنان تجلی می یابد، زحماتی که از دوران بارداری تا پایان دوران شیر دادن در طول 33ماه شروع می شود وبه اشکال دیگری تا سنین بالاتر ویا حتی تا پایان عمر ادامه دارد.
Powered by TayaCMS