شیطان در غروب و طلوع خورشید

شیطان در غروب و طلوع خورشید

    پناه به خدااز شر شیطان

    الإمام الباقر عليه السلام: إنَّ إبليسَ عَلَيهِ لَعائِنُ اللَّهِ يَبُثُّ جُنودَ اللَّيلِ مِن حَيثُ تَغيبُ الشَّمسُ وتَطلُعُ، َأَكثِروا ذِكرَ اللَّهِ عز و جل في هاتَينِ السّاعَتَينِ، وتَعَوَّذوا بِاللَّهِ مِن شَرِّ إبليسَ‏ وجُنودِهِ، وعَوِّذوا صِغارَكُم في تِلكَ السّاعَتَينِ فَإِنَّهُما ساعَتا غَفلَةٍ. . [1]

    امام باقر عليه السلام: ابليس- كه لعنت‏هاى خدا بر او باد- سپاه شب را از غروب خورشيد تا طلوع آن مى‏پراكَنَد. پس در اين دو هنگام، زياد به ياد خداى عز و جل باشيد و از شرّ ابليس و سپاه او، به خدا پناه ببريد و خردسالانتان‏را هم در اين دو هنگام- كه هنگامه‏هاى غفلت‏اند-، در پناه خدا قرار دهيد.

منابع:

  1. الكافي: 2/ 522/ 2.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

 

جدیدترین ها در این موضوع

گرمای ثواب روزه و روزه در گرما

گرمای ثواب روزه و روزه در گرما

از بررسی روایات اهل بیت (علیهم السلام) بر می آید که تکالیف چنانچه مقارن با سختی و مشقت بیشتری نسبت به شرائط عادی و متعارف امتثال شود؛ از ثواب و ارزش معنوی بیشتری برخوردار خواهد بود.
ماه رمضان، ماه میهمانی خدا

ماه رمضان، ماه میهمانی خدا

ماه رمضان، ماهی است که هم بشوید هم بسوزد. بشوید به آب توبه دل های مجرمان، بسوزد به آتش گرسنگی تن های بندگان.
برکات ماه مبارک رمضان

برکات ماه مبارک رمضان

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان برکات ماه مبارک رمضان در رابطه با موضوع رمضان المبارک در این قسمت قرار دارد.
Powered by TayaCMS