(2)
مسئولین پذیرایی و شیوه پذیرایی بهشتیان، خصوصیاتی دارد:
الف: هر لحظه در دسترس می باشند. «یطوف»
ب: نوجوانانی با قیافه ای زیبا و دلپذیرند. «ولدان»
ج: دلپذیری آنان موسمی و لحظه ای نیست. «مخلّدون»
د: انواع وسایل پذیرایی را در دست دارند. «اکواب، اباریق، کاس»
ه: پذیرایی ابتدا با مایعات و نوشیدنی هاست. «کأس من معین»
و: آنچه عرضه می شود، آفاتی ندارد. «لا یصدّعون... لا ینزفون»
ز: مواد پذیرایی، متعدّد و متنوّع و به انتخاب مهمان است. «فاکهه مما یتخیّرون»
ح: اولویّت با نوشیدنی، سپس میوه و آنگاه غذای گرم و مطبوع است. «معین، فاکهه، لحم»