کمک کردن به دشمنان اهل بیت و کمک نکردن به مومن

کمک کردن به دشمنان اهل بیت و کمک نکردن به مومن

    برطرف کردن حاجت

    الإمامُ الباقرُ عليه السلام: مَن بَخِلَ بمَعونَةِ أخيهِ المسلمِ والقِيامِ لَهُ في حاجَتهِ ابتُلِيَ بمَعونَةِ مَن يَأثَمُ علَيهِ ولا يُؤجَرُ. [1]

    امام باقر عليه السلام: كسى كه از كمك به برادر مسلمان خود و برآوردن حاجت او دريغ كند، خداوند او را گرفتار كمك به كسى كند كه به سببِ آن كمك، گناهكار شود و مزدى هم نَبَرد.

    برطرف کردن نیاز شیعیان

    الإمامُ الصادق عليه السلام: أيُّما رجُلٍ مِن شِيعَتِنا أتاهُ رجُلٌ مِن إخْوانِنا فاسْتَعانَ بهِ في حاجَةٍ فلَم يُعِنْهُ وهُو يَقْدِرُ، ابْتَلاهُ اللَّهُ عزّوجلّ بأنْ يَقْضيَ حوائجَ عَدُوٍّ مِن أعْدائنا يُعذّبُهُ اللَّهُ علَيهِ يَومَ القِيامَةِ. [2]

    امام صادق عليه السلام: هرگاه يكى از برادران ما دست حاجت به سوى يكى از شيعيان ما دراز كند و او بتواند كمكش كند و دريغ ورزد، خداوند عزّوجلّ او را به برآوردن نياز يكى از دشمنان ما مبتلا مى‏كند و به سبب آن در روز قيامت عذاب شود.

منابع:

  1. ثواب الأعمال: 298/ 2.
  2. ثواب الأعمال: 297/ 1.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

 

پر بازدیدترین ها

No image

دعا برای طلب حج

No image

خطبه 192 نهج البلاغه بخش 9 : فلسفه حج

خطبه 192 نهج البلاغه بخش 9 موضوع "فلسفه حج" را بررسی می کند.
حج در سخنان امیر المومنین علیه السلام

حج در سخنان امیر المومنین علیه السلام

الكعبة جعله سبحانه و تعالى للاسلام علما، و للعائذين حرما، فرض ‍ حقه، و اءوجب حجه، و كتب عليكم و فادته فقال سبحانه: و لله على الناس ‍ حج البيت من استطاع اليه سبيلا، و من كفر فاءن الله غنى عن العالمين خداوند سبحان كعبه را نشانى براى اسلام و حرم امنى براى پناه آورندگان به آن قرار داد. حج و اداى حق آن را واجب گرداند و همه را به زيارت آن فراخواند و فرمود: بر هر كسى كه بتواند، زيارت (كعبه واجب ) است و آن كس كه كفر ورزد، خداوند از همه جهانيان بى نياز است.
Powered by TayaCMS