چرا عریان تر می کنید؟!

چرا عریان تر می کنید؟!

    عیب جویی و فاش کردن عیبهایش

    : قال عيسى عليه السلام لأصحابه: أرَأيتُم لَو أنَّ أحَداً مَرَّ بِأخيهِ فرَأى‏ ثَوبَهُ قَدِ انكَشَفَ عَن عَورَتِهِ، أكانَ كاشِفاً عَنها، أم يَرُدُّ عَلى‏ ما انكَشَفَ مِنها؟ قالوا: بَل يَرُدُّ عَلى‏ ما انكَشَفَ مِنها. قالَ: كَلّا، بَل تَكشِفونَ عَنها! [1]

    عيسى عليه السلام به اصحاب خود فرمود: آيا به نظر شما اگر كسى بر برادر خويش بگذرد و ببيند كه جامه‏ اش از روى شرمگاهش كنار رفته آن را بيشتر كنار می ‏زند يا به حالت اوّل برمی ‏گرداند و عورتش را می ‏پوشاند؟ عرض كردند: به حالت اول بر مى‏گرداند و مى‏پوشاند. فرمود: چنين نيست، بلكه او را(در عیب جویی و فاش کردن عیبهایش) عريانتر می ‏كنيد!

منابع:

  1. تحف العقول: 502.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

 

جدیدترین ها در این موضوع

حضرت زینب (س) الگوی زنان عالم

حضرت زینب (س) الگوی زنان عالم

نگاهی گذرا به ابعاد فردی و اجتماعی زندگی حضرت زینب كبری سلام الله علیها و سیره عملی این شخصیت برجسته اسلام به خوبی جایگاه والا و عظمت ایشان را ترسیم نموده و آن حضرت را به عنوان یكی از بهترین و مناسب ترین الگو و روش زندگی برای هر زن و مرد مسلمان معرفی می نماید
No image

الأجل - اجل

No image

الاُلفة - الفت

پر بازدیدترین ها

پوشش در فقه اهل تسنن

پوشش در فقه اهل تسنن

No image

روابط والدین و فرزندان در اسلام

شکی نیست که بهترین و ارزشمند ترین نحوه برخورد انسان بعد از انجام فرامین خداوند متعال،در برخورد با والدین و قدردانی از زحمات و رنجهای آنان تجلی می یابد، زحماتی که از دوران بارداری تا پایان دوران شیر دادن در طول 33ماه شروع می شود وبه اشکال دیگری تا سنین بالاتر ویا حتی تا پایان عمر ادامه دارد.
No image

راهكارهای قرآنی برخورد با همسران و فرزندان نااهل

دشمنی زنان و فرزندان نااهل بر محور ایمان است: خداوند مؤمنان را خطاب قرار داده است و از جمله «عدو لكم» استفاده می شود كه فاصله و تضادی كه میان آنان و مؤمنین ایجاد می شود اختلافات خانوادگی معمول نیست بلكه اختلاف دینی است یعنی همسران و یا فرزندان نااهل رفتارهایی خلاف ایمان به خدا انجام می دهند.
Powered by TayaCMS