نماز شبی با این شرایط و درجات !!!

نماز شبی با این شرایط و درجات !!!

    ثواب نماز شب

    الأمالي للصدوق‏ عن ابن عبّاس: عنه صلى الله عليه و آله:مَن رُزِقَ صلاةَ اللَّيلِ مِن عَبدٍ أو أمَةٍ قامَ للَّهِ عَزَّوجلَّ مُخلِصاً، فَتَوَضَّأ وُضوءاً سابِغاً، وصَلّى‏ للَّهِ عَزَّوجلَّ بِنِيَّةٍ صادِقَةٍ، وقَلبٍ سَليمٍ وبَدَنٍ خاشِعٍ، وعَينٍ دامِعَةٍ، جَعَلَ اللَّهُ تَباركَ وتعالى‏ خَلفَهُ تِسعَةَ صُفوفٍ مِن الملائكةِ، في كُلِّ صَفٍّ ما لا يُحصي عَدَدَهُم إلّا اللَّهُ تباركَ وتعالى‏، أحَدُ طَرَفَي كُلِّ صَفٍّ بالمَشرِقِ، والآخَرُ بِالمَغرِبِ، قالَ: فإذا فَرَغَ كُتِبَ لَهُ بِعَدَدِهِم دَرَجاتٌ. [1]

    الأمالي للصدوق‏- به نقل از ابن عباس- پيامبر خدا صلى الله عليه و آله: هر بنده‏اى، مرد يا زن، كه نماز شب روزيش شود و از روى اخلاص براى خداوند عزّوجلّ برخيزد و وضوى كامل بگيرد و با نيّت درست و قلب پاك و پيكرى خاشع و ديده‏اى گريان براى خداوند عزّوجلّ نماز گزارد، خداوند تبارك و تعالى نُه صف از فرشتگان را پشت سر او قرار دهد، كه شمار فرشتگان هر صف را جز خداوند تبارك و تعالى نداند. يك طرف هر صف در مشرق باشد و طرف ديگرش در مغرب. حضرت فرمود: چون از نماز فارغ گردد به تعداد آن فرشتگان برايش درجه و مقام نوشته شود.

منابع:

  1. الأمالي للصدوق: 125/ 114.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

 

پر بازدیدترین ها

پوشش در فقه اهل تسنن

پوشش در فقه اهل تسنن

No image

روابط والدین و فرزندان در اسلام

شکی نیست که بهترین و ارزشمند ترین نحوه برخورد انسان بعد از انجام فرامین خداوند متعال،در برخورد با والدین و قدردانی از زحمات و رنجهای آنان تجلی می یابد، زحماتی که از دوران بارداری تا پایان دوران شیر دادن در طول 33ماه شروع می شود وبه اشکال دیگری تا سنین بالاتر ویا حتی تا پایان عمر ادامه دارد.
No image

شیوه برخورد با فرزندان در اسلام

منظور از این بحث این است که، ضمن پروردن جسم کودک پرورش روح وتربیت فکر، تکوین شخصیت والای او باید مورد توجه عمیق قرار گیرد.زیرا در هر مرحله ی از پرورش جسم فرزند لازم است که پرورش روح وتفکر او بر هر چیز مقدم باشد.مادامی که کودک از نظر روانی تحت تربیت صحیح قرار نگیرد و روان سالم در نیابد. پرورش جسم او ولو منجر به رسیدن او به مرحله ی قهرمانی دررشته های ورزشی باشد .ارزشی نخواهد داشت و او در زندگی خود موفق و خوشبخت نخواهد شد.
No image

راهكارهای قرآنی برخورد با همسران و فرزندان نااهل

دشمنی زنان و فرزندان نااهل بر محور ایمان است: خداوند مؤمنان را خطاب قرار داده است و از جمله «عدو لكم» استفاده می شود كه فاصله و تضادی كه میان آنان و مؤمنین ایجاد می شود اختلافات خانوادگی معمول نیست بلكه اختلاف دینی است یعنی همسران و یا فرزندان نااهل رفتارهایی خلاف ایمان به خدا انجام می دهند.
Powered by TayaCMS