فریب نخوردن از قدرت و شوکت فریبنده کفار

فریب نخوردن از قدرت و شوکت فریبنده کفار
  • لا يَغُرَّنَّکَ تَقَلُّبُ الَّذينَ کَفَرُوا فِي الْبِلادِ [1]
  • مَتاعٌ قَليلٌ ثُمَّ مَأْواهُمْ جَهَنَّمُ وَ بِئْسَ الْمِهادُ [2]
  • رفت و آمد كافران (با شوکت ظاهری) در شهرها، تو را نفريبد.اين متاع ناچيزى است و سپس جايگاهشان دوزخ، و چه بد جايگاهى است.
  • پیامد: : کامیابی های کافران هر اندازه باشد، مادی و نشانه حقانیت و محبوبیت آنان نیست و محدود و ناچیز است و همچنین اعزام هیئت های سیاسی،اقتصادی و نظامی از سوی دشمن شمارا فریب ندهد.
  • تفسیرنور- ج2 – ص230

منابع:

  1. آل عمران 196
  2. آل عمران 197

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

 

پر بازدیدترین ها

No image

شیوه برخورد با فرزندان در اسلام

منظور از این بحث این است که، ضمن پروردن جسم کودک پرورش روح وتربیت فکر، تکوین شخصیت والای او باید مورد توجه عمیق قرار گیرد.زیرا در هر مرحله ی از پرورش جسم فرزند لازم است که پرورش روح وتفکر او بر هر چیز مقدم باشد.مادامی که کودک از نظر روانی تحت تربیت صحیح قرار نگیرد و روان سالم در نیابد. پرورش جسم او ولو منجر به رسیدن او به مرحله ی قهرمانی دررشته های ورزشی باشد .ارزشی نخواهد داشت و او در زندگی خود موفق و خوشبخت نخواهد شد.
No image

روابط والدین و فرزندان در اسلام

شکی نیست که بهترین و ارزشمند ترین نحوه برخورد انسان بعد از انجام فرامین خداوند متعال،در برخورد با والدین و قدردانی از زحمات و رنجهای آنان تجلی می یابد، زحماتی که از دوران بارداری تا پایان دوران شیر دادن در طول 33ماه شروع می شود وبه اشکال دیگری تا سنین بالاتر ویا حتی تا پایان عمر ادامه دارد.
Powered by TayaCMS