عملِ مطابق با سنّت

عملِ مطابق با سنّت

    مطابقت حرف با عمل

    قال رسولُ اللَّهِ صلى الله عليه و آله: أكثِروا مِن ذِكرِ هادِمِ اللَّذّاتِ، فقيلَ: يا رسولَ اللَّهِ، فما هادِمُ اللَّذّاتِ؟ قالَ: المَوتُ، فإنّ أكيَسَ المؤمنينَ أكثَرُهُم ذِكراً للمَوتِ، وأشَدُّهُم لَهُ استِعداداًلا يُقبَلُ قَولٌ إلّابعملٍ، ولا يُقبلُ قَولٌ ولا عملٌ إلّابنِيّةٍ، ولا يُقبلُ قَولٌ وعملٌ ونِيّةٌ إلّابإصابَةِ السُّنّةِ. [1]

    پيامبر خدا صلى الله عليه و آله: هيچ گفتارى جز با كردار پذيرفته نمى‏شود، و هيچ گفتار و كردارى جز با نيّت پذيرفته نمى‏شود و هيچ گفتار و كردار و نيّتى پذيرفته نمى‏شود جز آنكه مطابق با سنّت باشد.

منابع:

  1. الأمالي للطوسي: 386/ 839.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

 

پر بازدیدترین ها

No image

ویژگی های مادر نمونه در اسلام

یك زن نمونه نمى تواند مادر و یا همسر نمونه نباشد همچنان كه مادر نمونه الزاما همسر نمونه هم هست, چون تا زن در همسرى, شایسته نباشد قادر نیست به وظایف مادرى قیام كند.
No image

اخلاق معاشرت و ارتباط با خویشاوندان

دید و بازدید» و رفت و آمد»های خانوادگی و دوستانه، از جلوه های بارز اخلاق معاشرت است. این گونه رابطه های اجتماعی، با عنوانهای مختلف و در شرایط گوناگون انجام می گیرد. گاهی به صورت صله رحم» است
No image

معاشرت با انسان های دیگر از نظر اسلام

برخورد با دیگران به عنوان انسان وهمنوع ، صرف نظر از هر چیز دیگری . اسلام به این نوع معاشرت تأكید دارد و حدود و چهار چوبه كلی روابط و اخلاق جهانی مسلمانان را مشخص می‌كند.
No image

اخلاق معاشرت و ابراز علاقه در آیات و روایات

صفای زندگی به حاکمیت عشق و علاقه بر محیط زندگی ومعاشرت است و اگر دوستی و علاقه نباشد، زندگی جهنمی است‏سوزان و محیطی است‏سرد و بی ‏روح.
Powered by TayaCMS